GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Testimoniale

“Cursul de public speaking m-a ajutat foarte mult sa-mi inving teama cand vorbesc in fata publicului.

Mi-au placut jocurile propuse de Mihaela la fiecare intalnire, lucrurile noi care le-am invatat despre pregatirea unei prezentari si faptul ca am putut vorbi liber despre animalele mele preferate.”

Rebeca Bundac

Cursant (9 ani)

Cursul de Public Speaking sustinut de Mihaela Mathe este un curs cu un continut bine detaliat si la fel de bine aprofundat, care ofera o imagine relevanta asupra procesului specific de public speaking. Iti va dezvalui in mod practic cele mai bune tehnici de gestionare a emotiilor dar si exemplificari relevante, cu accent pe situatii particulare, tratarea exceptiilor, simulari. Un curs liber , generator de idei personale . O atmosfera nemaipomenita !

Mihaela , un om de suflet , are in abordare o atitudine deschisa, raspunde tuturor intrebatilor suplimentare, ofera clarificari pentru orice nelamurire .
Recunoscute pentru rata crescuta de succes , cursurile semnate de Mihaela abordeaza metode interactive si dinamice prin care copiii reusesc sa transforme teoria dezbatuta intr-o practica primita cu entuziasm.”

Carmen Dragan

Mama cursant, Alexia (12 ani)

Ma bucur foarte mult ca un astfel de proiect s-a lansat in Brasov, oferind copiilor nostri oportunitatea de a se dezvolta intr-o directie pe care, din pacate, scoala pune prea putin accentul. Copiilor le este de multe ori mai usor sa acumuleze cunostintele decat le este sa le expuna, pastrand o linie logica si axandu-se pe ideile principale.
Aici am vazut diferenta la Alex, inca dupa primele cursuri – a inteles cum sa isi structureze prezentarea, cum sa elimine detalii mai putin importante pentru a nu pierde ideea principala. Incet, incet, a inceput sa aplice acelasi model si in compunerile de la scoala (un pic mai greu, pentru ca se simtea mult mai inchistat intr-un anumit subiect).
O alta diferenta am simtit-o la nivel de incredere in sine – la primele cursuri era foarte timorat in fata grupului, apoi a inceput sa se relaxeze, sa isi controleze mai usor gesturile. Mi-a spus ca tehnicile prezentate de Mihaela l-au ajutat, si le va aplica si la scoala, cand trebuie sa raspunda in fata clasei, momente in care nu se simte deloc in largul lui.

Un alt aspect pe care eu personal il apreciez mult este faptul ca copiii invata sa ofere si sa accepte feedback, sa inteleaga ca scopul lui este sa ii ajute sa imbunatateasca aspect. Sunt asa draguti cand incearca sa inceapa mereu cu ceva pozitiv, pentru ca au inteles ca trebuie indulcita pastila. Si chiar le iese – nu am vazut copii suparati, ba chiar am vazut ca aproba critica, sunt constienti de acele aspecte la care mai trebuie lucrat.”

Mirela Popa,

mama cursanti – Alex (10 ani); Mihai Popa (9 ani)

“Draga Mihaela 🙂,
Iti multumim (mămica Orania și Medeea Fersedi) pentru lucrurile interesante și utile pe care am avut ocazia sa le auzim astăzi.

Trebuie sa-ti povestesc ca utilitatea cursului a continuat si după ce am plecat de la voi, discutand in mașina si punand-i întrebări despre cum i s-a părut ce a auzit, dacă considera ca i-ar fi util un astfel de curs si alte întrebări in jurul celor discutate astăzi (…).

Consider ca este foarte bun un astfel de curs pentru copii, care modelează atitudinea, prezenta unei persoane si felul in care se exprima (oriunde ar fi: acasa, la scoala, scena, public larg, etc). 

Nu in ultimul rând, Felicitări pentru aceasta idee stralucita, pentru felul in care o “pui in scena”, felicitări pentru carte (din care am citit deja jumătate :)) și pentru toată activitatea ta ! Felicitări și echipei tale, niște oameni foarte calzi și drăguți!:

Fersedi Orania

Mama (participant Conferinta)

Ce a insemnat Speakers Jr. pentru Bianca?
Intarirea increderii in sine, stimularea creativitatii prin scrierea prezentarilor, stapanirea emotiilor, miscare si prezenta scenica, ce inseamna  contactul vizual , imbinarea charismei cu abilitatile existente, o dictie buna, cum sa pui intrebari si cum sa primesti raspunsuri, cum sa antrenezi publicul in prezentare. Un pas important catre viitor, pe scurt.”

Gabriela Ionescu,

mama Cursant,Bianca (12 ani)

Pentru Daria, cursul a avut o contribuție majoră în dezvoltarea personalității sale, are încredere în forțele proprii , inițiativă, curaj .  Acest curs îl recomand tuturor copiilor care sunt timizi , nu își pot controla emoțiile, și care nu pot susține o lecția in fața clasei, de exemplu. Mulțumim din suflet pentru tot, in special trainerului , Mihaela Mathe, o persoană deosebită , care iubește copiii și care îi îndrumă și îi transformă in copii de succes, pozitivi și cu stima de sine.” 

Cristina Zamfir

Mama Cursant, Daria (11 ani)

Un curs de public speaking dinamic, interesant si foarte antrenant, care raspunde nevoilor de comunicare din ziua de azi. Ne-a cucerit de la prima intalnire si am decis cu unanimitate de voturi 🙂 ca este foarte util pentru Luca si ca ii poate dezvolta abilitatile de speaker.
Cred ca ar fi foarte util un astfel de curs pentru toti copiii din Romania, ar trebui introdus in programa scolara.”

Diana Nahorniac,

mama Cursant, Luca (13 ani)

Cand o mamica a „dat vina” pe Speakers Junior pentru schimbare extraordinara a fiicei sale am fost sigura ca trebuie sa ii aduc si pe copiii mei. 
Desi sunt la inceputul cursului, schimbarea a inceput si la ei, diferit dar, exact acolo unde avea nevoie fiecare dintre ei. Isi infrang incetul cu incetul temerile legate de comunicare: teama ca ideile lor nu sunt bune, ca vor gresi, ca ceilalti vor rade, etc. Isi deschid acum mintea in fata tuturor si sunt tot mai increzatori in puterile lor.
Multumim Speakers Junior, si mai ales, Multumim Mihaela Mathe!”

Valentina Ciocan

Mama Cursanti – Robert (9 ani); Teodora (13 ani)

Cand am ajuns pentru prima data la “Speakers Junior” impreuna cu fetita mea, Diana, care castigase o bursa de “public speaking” nu stiam ca va deveni “experienta educativa a anului” atat pentru ea, cat si pentru noi, parintii. Am asistat cu incantare la prima ora de practica, pe parcursul careia chiar si eu, ca adult, am invatat multe tehnici de captare a atentiei publicului.
Feedback-ul care se transite de catre trainer dupa fiecare sesiune este extraordinar, nu exista “corect” si ‘gresit”, ci “feedback apreciativ” si “feedback constructiv”. Imi amintesc ca in urma primul mail de feedback am exersat si acasa lipind pe pereti poze cu figuri de oameni, pentru a “simula” o sala in care copilul ar sustine prezentarea. A fost foarte util si amuzant!
Tot o experienta extraordinara a fost prima prezentare in fata unui public format din adulti. Copiii si-au sustinut prezentarile folosind tehnicile predate de catre trainerul Mihaela Mathe si au primit aplauze la scena deschisa. Interesant este ca cele doua fetite ale mele care urmeaza cursurile Speakers Junior deja remarca daca sunt respectate regulile unei prezentari de succes in cazul in care vad prezentari la televizor sau in alte mijloace media. Increderea in fortele proprii le-a crescut foarte mult si deja folosesc tehnici de “public speaking” si la scoala, atunci cand trebuie sa vorbeasca in fata colegilor.
Cred cu convingere ca aceste cursuri de “public speaking” sunt o investitie valoroasa pentru educatia oricarui copil si le recomand cu caldura!

Madalina Petre,

mama Cursanti – Adelina (9 ani); Diana (13 Ani)

Evenimentul KIDx a fost unul de cea mai inalta tinuta, reprezentand efortul de a vorbi in public a 3 copii supradotati care au primit Bursa de Public Speaking prin parteneriatul Speakers Junior si Centrul Gifted Education. Bursa oferita a insemnat o formare intensa legata de public speaking care a plecat gradat, de la lucru in echipe mici de copii, la a prezenta in fata adultilor, cu 20-50 si peste 100 de oameni participanti. Varful pregatirii lor a insemnat intalnirea cu publicul KIDx, unde i-au asteptat peste 100 de oameni dornici sa vada dezbaterea sistemului de educatie, propusa de copii. In spatele acestei pregatiri intense si inspirationale, a stat Mihaela Mathe. Mihaela Mathe a lucrat cu foarte multa daruire si focusare pentru a realiza un eveniment care a insemnat performanta si responsabilitate in raport cu un public care tocmai isi formeaza perceptiile legate de capacitatea copiilor de a reprezenta o voce care merita sa fie ascultata. O voce capabila sa aiba opinii, sa dezbata la egalitate cu adultii ceea ce ei traiesc, fenomenul educatiei asa cum il percep ei. Efortul imens al copiilor de a isi expune ideile, a se expune pe sine insusi, in acelasi timp, pastrand contact cu sala, cu emotiile generate de discurs in sala si cu emotiile lor proprii a fost apreciat. Rezultatul a fost foarte bun si bucuria a fost impartasita de intregul public care a aplaudat si a apreciat vorbitorii. Felicitari Speakers Junior!”
 

Monica Gheorghiu

Project Manager „Centrul Gifted Education”, Woman of the Year 2012 for the Defence and Promotion of Child Rights