GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Termeni și condiții

Acești termeni de utilizare sunt aplicabili utilizării site-ului www.https://www.speakersjunior.ro (denumit în continuare Furnizor). Orice persoană accesează acest website (denumită în continuare Utilizator) trebuie să citească Termenii de utilizare prezentați în continuare, înainte de accesarea informației de pe website și trebuie să accepte acești Termeni de utilizare fără alte limitări, sau rezerve. Furnizorul își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga și/sau retrage în parte, sau în întregime Termenii de utilizare.

În cazul în care nu acceptați Termenii de utilizare prezentați, va rugăm să nu mai accesați acest website. Considerăm că prin continuarea utilizării website-ului, confirmați că ați citit și acceptat în totalitate acești Termeni de utilizare.

Copyright
Întregul conținut al acestui website (texte, grafică, simboluri, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Furnizorului și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.
Conținutul acestui website nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, nelimitandu-se la formă electronică fără permisiunea anterioară scrisă a Furnizorului.

Garanții și limitări
Tot conținutul acestui website este oferit că atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. Furnizorul nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest website și materialele oferite, dar fără limitare la funcționarea, informarea, conținutul, materialele sau serviciile oferite pe website.
Furnizorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care website-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Furnizorul își rezervă dreptul că în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe website, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor. Furnizorul nu are obligația de a actualiza acest website.
Furnizorul își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest website fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
Furnizorul nu face nicio referire pe acest website la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor și acest website. Acest website va fi accesat de bună voie, iar Utilizatorii își vor asumă în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui website.

Condiții comerciale
Furnizorul își rezervă dreptul de a modifică în orice moment prețurile și/sau conținutul ofertelor de pe website în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile comercializate.

Informații cu caracter personal
Ne angajăm să colectăm informații cu caracter personal doar cu acordul și informarea dumneavoastră, atunci când folosiți serviciile Furnizorului, faceți solicitări legate de serviciile pe care vi le furnizăm, va înregistrați pentru a primi informații sau alte servicii sau răspundeți unor comunicări din partea Furnizorului (chestionare, sondaje).
Tipul de informații cu caracter personal pe care le-am putea colecta cuprinde, spre exemplu, numele, adresa poștală, numărul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informații colectate la înregistrare sau prin sondaje.
Dacă alegeți să ne furnizați informații cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai în scopurile declarate la colectarea lor.
Prin furnizarea de date către Furnizor, sunteți de acord cu procesarea datelor conform acestei declarații de confidențialitate.

Securitatea informațiilor
Vă atragem atenția în privința comunicațiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decât în urma incriptarii. Informația pe care o puneți la dispoziție ar putea fi rutata printr-un număr de servere înainte de a ajunge la destinație – aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru accesul neautorizat, sau pierderea informațiilor personale care este în afară controlului sau.
Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestei declarații de confidențialitate în orice moment că răspuns la schimbările intervenite în legislația în vigoare.